sâmbătă , iulie 31 2021
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete de lemn pentru foc

Combustibilul Brichete De Lemn Pentru Foc are o dimensiune mai mare, spre deosebire de paleti. Este un incalzitor termic ecologic suta la suta. In procesul de confectionare al brichetelor se folosesc, ca baza de fabricare : rumegus si praf de lemn de rasinoase. Nu contin deloc impuritati. Nu contin deloc lianti chimici. Procesul de productie presupune presarea rumegusului. Deasemenea, acest proces presupune si presarea aschiilor de lemn care sunt rezultate in urma prelucrarii panelurilor. Brichetele de lemn se vor folosi si pentru boilere, nu doar pentru centrale pe lemn, seminee si sobe.

Brichete de lemn pentru foc

In lemn exista rasina si lignina. Acesti compusi au un rol foarte important. In procesul de productie, in special in etapa de presare, acesti compusi functioneaza ca un liant de compactare. Astfel, combustibilii Brichete De Lemn Pentru Foc devin brichete compacte. In acest mod, si valoarea energetica devine ridicata.

Brichete De Lemn Pentru FocSi procesul de ardere al acestor brichete prezinta usurinta in utilizare. In centrala pentru lemn se vor insera cate doua trei brichete odata. Pentru a arde cu flacara, brichetele au nevoie de foarte mult aer. Acest aspect va fi realizat prin deschiderea tuturor valvelor de admisie a aerului.

Dupa finalizarea procesului de aprindere, admisia aerului va fi redusa. Este foarte important a se acorda o atentie deosebita instructiunilor de ardere, cu precadere suficientei aerului. Daca nu este suficient aer, sau este prea mult aer, pot aparea dificultati in utilizare. Exista posibilitatea aparitiei unui fum negru. Acesta se datoreaza, in principal, carbonului ars in mod incomplet. Va fi un miros puternic de fum. In acest fel, se poate depune funinginea, ceea ce este foarte neplacut.

Brichete de lemn pentru foc

Totodata, aceste Brichete De Lemn Pentru Foc sunt un combustibil solid economic. O sursa de energie economica. Reprezinta singura alternativa de incalzire termica care ofera o protectie foarte ridicata a mediului inconjurator. Aceste brichete de lemn sunt neutre in ceea ce priveste poluarea cu dioxid de carbon. Cantitatea de dioxid de carbon emisa in timpul arderii este egala cu cantitatea de dioxid de carbon care se gaseste in scoarta copacilor ca urmare a procesului de fotosinteza.

About optica.brasov

Check Also

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat Este o idee foarte buna sa tineti cont de o Placa …

Close