miercuri , iulie 24 2024
Breaking News
Home / Sanatate / Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Ar trebui sa imi fie teama sa merg intr-o clinica stomatologica Brasov?

Stiati ca inca exista persoane care se intreaba daca ar trebui sa le fie teama sa mearga intr-o clinica stomatologica Brasov? Acestea sunt persoanele care evita sa mearga la dentist pentru controale regulate. De asemenea, acestea sunt persoanele care merg la dentist doar atunci cand se confrunta cu dureri dentare foarte greu de suportat.

Teama de a merge intr-o clinica stomatologica Brasov

Persoanele care evita sa mearga intr-o clinica stomatologica Brasov au diverse motive. Cu siguranta acestea nu sunt insa intemeiate si nu ar trebui ca acestor persoane sa le fie teama sa mearga la dentist. Vom enumera cateva motive in continuare.

1. Teama de durere

Cei mai multi dintre cei care nu merg cu regularitate la dentist, se tem de durere. Considera ca o vizita la dentist este dureroasa, si prefera sa nu sufere. Ei bine, cu siguranta nu este dureroasa o vizita la dentist, mai ales cand o clinica stomatologica Brasov are atat de multi dentisti buni.

Clinica Stomatologica BrasovIn plus, acestia au diverse solutii pentru anestezie, astfel incat pacientul sa nu aiba parte de durere. Deci, teama de durere poate fi un motiv al oamenilor pentru a nu merge la dentist, dar cu siguranta acestia nu vor simti nici un fel de durere.

2. Zgomotele din cabinet

Un alt declansator al fricii dentare sunt zgomotele ciudate. Pentru unii oameni, zgomotul care apare in cabinetul unui stomatolog este insuportabil.

Exista indivizi care urasc sunetul burghiilor sau sunetele instrumentelor dentare. Pentru ei, aceste sunete sunt imposibil de suportat, iar multi le asociaza cu durerea. Cu siguranta insa, nu vor avea parte de durere deoarece inainte ca dentistul sa le lucreze in gura, le anesteziaza locul.

Pentru eliminarea fricii de sunete, pot sa asculte muzica la casti, mai ales ca acum exista si sunt atat de usor accesibile castile fara fir.

3. Lipsa controlului

Exista persoane care se tem sa mearga la dentist deoarece simt ca pierd controlul. Inclinarea intr-un scaun dentar poate fi destul de greu de suportat de catre pacienti, deoarece unii pacienti considera ca isi pierd controlul astfel.

Unii oameni au suferit experiente traumatice, care intensifica aceste sentimente. In special, oamenii care au fost supusi abuzului sau torturii vor ramane adesea cu o nevoie mult mai mare de a se simti in control.

Desi nu li se intampla nimic rau in cabinetul de stomatologie, acesti oameni evita sa mearga la dentist tocmai din acest motiv, pentru ca simt ca nu mai controleaza situatia.

4. Se simt jenati

Exista persoane care se simt jenate sa mearga la dentist, datorita faptului ca dantura lor arata foarte urat. Cei care au mai multi dinti lipsa, care au de asemenea dintii ingalbeniti sau alte probleme, evita vizitele pentru controale de rutina la dentist.

Cu cat insa asteapta mai mult timp pentru a merge la stomatolog, cu atat mai rau fac. Tratamentele vor fi mai invazive si mai scumpe.

Avantajele celor care merg la dentist

Exista si persoane care merg fara teama intr-o clinica stomatologica Brasov. Cei care se afla in aceasta situatie, au parte doar de avantaje. Vor avea dinti albi si stralucitori in permanenta.

Vor avea de asemenea o buna igiena orala, si daca apar semne ale cariilor sau ale altor probleme, acestea pot si tratate la timp. Disconfortul si costurile in acest fel vor fi reduse.

About optica.brasov

Check Also

Microscopie Speculara

Microscopie Speculara

Microscopie speculara in practica clinica Exista pacienti ai cabinetelor de oftalmologie carora medicul le recomanda …

Close