miercuri , iulie 24 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Cursuri Yoga Brasov

Cursuri Yoga Brasov

Cum pot prin participarea la cursuri yoga Brasov sa imi imbunatatesc echilibrul?

Stiati ca multe persoane se inscriu la cursuri yoga Brasov din dorinta de a-si imbunatati echilibrul? Echilibrul este o parte foarte importanta a yoga.

Nu numai ca trebuie sa avem un echilibru bun in timp ce stam in posturi de echilibru, dar trebuie sa avem un echilibru bun in fiecare moment, chiar si cand nu ne aflam la clasa de yoga.

Echilibrul inseamna forta si aliniere in toate partile corpului. Trebuie sa avem muschi puternici pentru a avea un spate sanatos.

Avem nevoie de cantitati egale de forta in corpul nostru inferior, ca si in corpul nostru superior. Practica yoga se refera la echilibru, si cu cat avem mai mult, cu atat practica noastra personala va fi mai fluida si mai gratioasa.

Sfaturi pentru a ajunge la echilibru in cadrul unor cursuri yoga Brasov

In cazul in care nu stiati, exista cateva modalitati eficiente prn care puteti sa va imbunatatiti echilibrul la sedintele de yoga. Va rezentam in continuare care sunt unele dintre aceste modalitati.

1. Calmati-va gandurile fluctuante

Ar putea parea ciudat la inceput, dar cand va ganditi cu adevarat la asta, starea dvs. mentala are un efect profund asupra capacitatii sau incapacitatii dvs. de echilibru. Este foarte greu sa va pastrati echilibrul daca gandurile dvs.se indreapta in foarte multe locuri.

Cursuri Yoga BrasovDar cand mintea va este relativ libera de orice drama, capacitatea dvs. de a va echilibra in ipostaze mai provocatoare este mult mai mare. Luati in considerare sa faceti tot posibilul pentru a va concentra mintea (drishti va ajuta aici) in timp ce va mentineti constant in pozitiile de echilibrare.

2. Practicati Drishti

Cand va aflati intr-o pozitie de echilibru la cursuri yoga Brasov, drishti (privirea ochiului yogic) va ajuta sa va echilibrati in moduri uimitoare. Jucati-va cu drishti-ul dvs. Observati cum, atunci cand ochii dvs. se arunca peste tot, dhristi-ul este foarte greu de echilibrat. Dar cand sunt concentrati complet pe un singur loc, echilibrul devine mult mai natural.

Drishti este una dintre componentele cheie in toate pozitiile de yog. Cu toate acestea insa, se intampla sa fie uitata de cele mai multe ori, cu exceptia cazului in care va aflati intr-o practica serioasa de Ashtanga. Dar drishti pur si simplu trebuie sa faca parte din postura dvs. atunci cand vine vorba de pozitii de echilibrare.

3. Aveti o fundatie puternica

In pozitiile de echilibrare in picioare cand va aflati la cursuri yoga Brasov, este important sa oferiti picioarelor atentie. Vreti ca acestea sa fie complet la pamant, ca trunchiurile de copaci inradacinate in pamant. Acestea fiind spuse, asigurati-va ca toate degetele de la picioare sunt despartite si largiti baza piciorului.

Pentru pozitiile de echilibrare in care va echilibrati pe maini, mainile va sunt fundatia. In acest caz, doriti ca degetele sa fie complet raspandite pe covorasul de yoga. Asigurati-va ca greutatea dvs. este distribuita uniform. (Acest lucru este valabil pentru toate tipurile de pozitii de echilibrare.) Simtiti-va palmele ridicandu-va putin.

4. Inchideti ochii

In cele din urma, indiferent de pozitia incercata la cursuri yoga Brasov, incercati sa inchideti ochii. Este uimitor cat de dificil este sa faceti asta in orice postura. Dar inchiderea ochilor imbunatateste echilibrul si este oarecum distractiv sa incerci ori de cate ori te simti indraznet!

Asadar, acestea sunt cateva sfaturi pe care le puteti pune in aplicare atunci cand va aflati la cursuri de yoga. Procedand in acest fel, cu siguranta aveti toate sansele de a va imbunatati echilibrul.

About optica.brasov

Check Also

Pop Up Capsuna

Pop Up Capsuna

Pop Up Capsuna Este bine sa aveti in vedere un Pop Up Capsuna. Acest produs …

Close