sâmbătă , decembrie 9 2023
Home / Servicii / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Ce trebuie sa stiu cand vreau o epilare definitiva Brasov?

Te-ai gandit ca metoda de epilare definitiva Brasov s-ar putea sa te ajute sa scapi de firele de par crescute in diverse zone de pe corp? Aceasta metoda este mult mai utila in comparatie cu ceea ce ai incercat cel mai probabil in acest sens.

De ce epilare definitiva Brasov?

Cel mai mult iti doresti ca firele de par sa nu isi mai faca aparitia, nu-i asa? Daca alegi epilarea cu ceara de exemplu, acestea isi vor face aparitia din nou pe zona epilata in doar cateva zile.

Daca vei alege sa folosesti aparatul de ras pentru a elimina firele de par dintr-o anumita zona a corpului (zona inghinala de exemplu), dupa doar cateva zile vei constata ca firele de par incep din nou sa creasca.

Va fi nevoie sa utilizezi aceasta metoda din ce in ce mai des, iar senzatia de mancarime sau iritarea pielii sunt senzatii pe care nu mai doresti sa le simti.

Epilare Definitiva BrasovIn aceste conditii, cel mai indicat este sa te orientezi spre procedura de Epilare Definitiva Brasov cu laser, si vei avea parte de rezultate mult peste asteptari. Daca vei merge la toate sedintele necesare (numarul acestora difera in functie de zona tratata, dar undeva la 6 – 8 sedinte dureaza un tratament) si vei trece in fiecare an pentru o singura sedinta de intretinere, cel putin 10 – 15 ani vei avea pielea catifelata si fara fire de par in zona tratata.

In afara faptului ca pielea va fi catifelata si placuta la atingere, nu vei mai stii ce este durerea in zona respectiva (epilarea cu ceara este foarte dureroasa), nu vei mai avea senzatia de mancarime datorata utilizarii aparatului de ras si nici nu vei mai avea iritatii.

Nu trebuie sa iti fie frica nici de posibile reactii adverse, pentru ca acestea nu exista. Practic, ai toate motivele din lume sa alegi aceasta metoda pentru a scapa de firele de par nedorite din anumite zone ale corpului.

Este procedura potrivita pentru toata lumea

Poti opta pentru epilare definitiva Brasov chiar si in conditiile in care ai pielea mai mult sau mai putin sensibila. Si daca ai pielea bronzata sau tenul mai inchis sau mai deschis, poti alege acest tratament corporal. Te vei bucura de rezultate impresionante.

About optica.brasov

Check Also

Schimbare Sticla Ecran Brasov

Schimbare Sticla Ecran Brasov

Cand poate fi necesara o schimbare sticla ecran Brasov? Stiati ca exista utilizatori de smartphone-uri …

Close