marți , septembrie 27 2022
Breaking News
Home / Industrie / Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch

Alegeti o Folie Stretch cat mai buna. Aceasta va va oferi mereu o calitate excelenta. Veti vedea ca ea va va pune la dispozitie multe avantaje de avut in vedere. Ea este maleabila si se intinde perfect. Reuseste in acest fel sa infasoare lucrurile foarte strans. O astfel de folie este intrebuintara in transportul unitatilor mari. Ea este astfel solutia ideala pentru paletizarea de marfuri. De asemenea, este ideala si pentru ambalarea de produse.

Folie Stretch

Este important sa va orientati catre aceasta Folie Stretch. Ea va va oferi o multime de avantaje extrem de importante. In primul rand, aceasta folie ofera o rezistenta sporita la toate conditiile de mediu. De asemenea, ea va reusi in permanenta sa protejeze cu succes orice bun lasat in aer liber. Va reusi sa fixeze produsele pee paleti si le va proteja in acelasi timp. Transportul si depozitarea produselor se va realiza in niste conditii excelente.

Folie StretchPuteti opta pentru o folie de stretch extensibila. Aceasta este folosita penttru uz manual. Veti vedea ca ea vine in mai multe grosimi, dar si latimi. In caz de nevoie, va puteti orienta catre foliile stretch extensibile, dar cu uz automat. Foliile stretch se impart in folii alimentare sau folii industriale. Ele vor asigura o permeabilitate foarte buna a vaporilor si a gazelor. O astfel de folie este rezistenta, dar si elastica si transparenta in aceelasi timp. Produsele proaspete isi maresc astfel valabilitatea. Pentru marfurile usoare, se vor folosi folii stretch pentru uz manual.

Folii industriale

Veti avea parte de o protectie impotriva prafului, dar si in timpul depozitarii. Un alt avantaj este ca aceasta folie are o mare rezistenta la rupere. Ea va rezista asadar la rupere la sarcini foarte mari. Aceste sarcini vor putea ajunge chiar si la 1000 kg, fara ca folia sa se rupa. Ea mai poate fi folosita si cu uz general, astfel incat sa stocati usor produsele in congelator. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca exista si astfel de folii colorate, in cazul in care veti avea nevoie de o astfel de folie. Aceasta folie are avantajul pretului redus.

About optica.brasov

Close