miercuri , februarie 21 2024
Home / Casa si Gradina / Proiectare Studiu De Coexistenta Brasov

Proiectare Studiu De Coexistenta Brasov

Cine se ocupa de proiectare studiu de coexistenta Brasov?

Exista chiar in acest moment persoane care au nevoie de o proiectare studiu de coexistenta Brasov si nu stiu cum trebuie sa procedeze. Dat fiind faptul ca nu toata lumea vorbeste despre studiul de coexistenta, informatiile sunt limitate. Tocmai de aceea, nu toata lumea stie cum ar trebui sa procedeze in situatia data.

Acest articol a fost gandit si redactat special pentru a le veni in ajutor tuturor celor care se afla in aceasta situatie. Vom vedea cum trebuie sa procedeze persoanele respective pentru a-si rezolva problema in cel mai scurt timp posibil.

Proiectare studiu de coexistenta Brasov: Informatii generale

In primul rand mentionam faptul ca studiul de coexistenta este elaborat la cererea unei persoane (persoana solicitanta). Persoana solicitanta trebuie sa suporte cheltuiala pentru elaborarea studiului de coexistenta. Plata se va face fie catre operatorul de retea, fie catre alti proiectanti atestati. Cand vine vorba despre proiectanti atestati, acestia sunt de fapt persoane juridice care vin in ajutorul oamenilor ce au nevoie de acest studiu.

Aceste firme care se ocupa de proiectarea studiului de coexistenta au personal calificat si foarte bine instruit. Colecteaza toate documentele necesare de la persoanele solicitante pentru ca documentatia sa fie completa. Ulterior, vor depune dosarul pentru studiul de coexistenta la operatorul de retea, care se ocupa de avizarea studiului.

Proiectare Studiu De Coexistenta BrasovExista mai multe astfel de firme pe piata, unele cu mai multa experienta, altele cu experienta mai putina. Fireste, pentru acelasi pachet de servicii pretul solicitat poate fi mai mic sau mai mare. De preferat ar fi colaborarea cu o firma de specialitate cu experienta bogata in domeniu.

Calitatea serviciilor este mai importanta decat o mica suma de bani in plus pentru plata serviciilor. Calitatea serviciilor si profesionalismul unei astfel de firme sunt lucrurile care vor atrage mereu persoanele care au nevoie de proiectare studiu de coexistenta Brasov.

Alte servicii prestate de catre aceste firme

Firmele de specialitate care se ocupa de proiectare studiu de coexistenta Brasov pot ajuta oamenii si in alte privinte. De exemplu, se pot ocupa si de crearea dosarului pentru a obtine avizul de amplasament.

In ceea ce priveste dosarul pentru emiterea avizului de amplasament acesta contine mai multe documente. Copia certificatului de urbanism, copie a planului de incadrare in teritoriu la scara (doua exemplare) vizata de catre emitentul certificatului si anexata la certificatul de urbanism sunt necesare.

Planul de situatie inclus in documentatia tehnica pentru autorizarea lucrarilor de constructii care este realizat in conformitate cu prevederile legale actualizate este necesar. Acesta trebuie sa fie vizat si anexat certificatului de urbanism.

Mai este necesar un plan referitor la constructiile subterane, la scara convenabila. Acesta trebuie sa fie depus in doua exemplare si vizat de catre emitentul certificatului, anexa la certificatul de urbanism.

Importanta acestui plan este maxima pentru ca trebuie sa rezulte clar coordonatele viitoarei instalatii sau constructii in plan vertical sau orizontal fata de punctele de reper existente. Astfel va putea fi stabilita pozitia fata de retelele electrice din zona.

Este de asemenea nevoie de un memoriu tehnic daca se solicita aviz de amplasament pentru un proiect de infrastructura de transport transeuropeana.

Daca se solicita aviz de amplasament pentru un proiect de infrastructura de transport transeuropeana, trebuie prezentat si planul de situatie sau planul privind constructiile subterane. Acesta trebuie sa prezinte pozitionarea retelelor de utilitati.

Nu in ultimul rand, este necesara dovada achitarii tarifului de emitere a avizului de amplasament. In acest sens nu este necesara chitanta in original, ci doar o copie a acesteia. Avizul nu va fi eliberat pana cand nu va fi prezentata dovada achitarii tarifului.

About optica.brasov

Check Also

Mobila La Comanda Brasov

Mobila La Comanda Brasov

De ce as cumpara mobila la comanda Brasov? Ideea de a cumpara mobila la comanda …

Close