luni , mai 29 2023
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorca Cu Macara

Remorca Cu Macara

Pentru ce transporturi este utila o remorca cu macara?

Pentru anumite transporturi de marfa, o remorca cu macara reprezinta cea mai buna solutie. Aici nu este vorba despre transporturi de marfa usoara, ci despre transporturi de marfa grea si voluminoasa. Mai multe detalii referitoare la utilizarea unei asemenea remorci cu macara, aflati in continuare.

Ce marfa poate fi transportata intr-o remorca cu macara?

Remorcile stim cu totii ca sunt de mai multe tipuri, si pot transporta mai multe tipuri de marfa. De exemplu, trailerul sau platforma auto sunt utile pentru a transporta autoturismele. Remorca usoara se foloseste pentru a transporta marfa usoara (pana in 750 kg).

Remorca Cu MacaraExista si remorci agricole care se folosesc pentru transporturile din agricultura. Cel mai bun exemplu aici este transportul recoltelor de la terenul agricol spre casa.

Ei bine, marfa in aceste remorci poate fi incarcata manual, si se descarca tot manual. Sau, la transporturile agricole marfa poate fi basculata de remorca.

Cand vine vorba insa despre o remorca cu macara, lucrurile sunt diferite. Marfa nu mai poate fi sub nici o forma incarcata manual. De asemenea, nici macar un stivuitor nu poate fi folosit pentru a incarca marfa intr-o astfel de remorca.

Cand este necesar transportul unor stalpi din beton de exemplu, stivuitorul este complet inutil. In acest caz, singura solutie pentru incarcarea stalpilor si pentru transportul lor o reprezinta remorca echipata cu macara. Macaraua este cea care ridica stalpii de la sol si ii incarca in remorca. Ulterior are loc transportul iar la destinatie este folosita din nou macaraua, pentru a da jos stalpii din remorca.

Practic, nu exista nici o alta solutie pentru incarcare stalpilor in remorca si pentru efectuarea unui astfel de transport. Si, cel mai important de mentionat este faptul ca nu doar pentru transportul stalpilor din beton este necesara aceasta solutie.

Exista si situatii in care sunt taiati copaci din padure. Trunchiurile de copaci vor fi urcate de asemenea in remorca folosind macaraua.

Concluzie

Cand este necesar transportul marfurilor care nu pot fi incarcate cu stivuitorul sau manual, este necesara o remorca cu macara. Macaraua este extrem de importanta atat pentru a incarca marfa cat si pentru descarcarea acesteia.

About optica.brasov

Check Also

Producator Termopane Brasov

Producator Termopane Brasov

Ce trebuie sa stiu cand aleg un producator termopane Brasov? Alegerea unui producator termopane Brasov …

Close