marți , septembrie 21 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Un Test Oftalmologic consta in diferite imagini pe care trebuie sa le analizati. Aceste teste pot fi facuta pentru permis auto, angajare si multe altele. Indiferent pentru ce faceti un astfel de test, acesta poate sa va ajute sa descoperiti eventuale afectiuni ale ochilor. Exista 2 teste oftalmologice importante.

Test OftalmologicUn astfel de test, pentru un rezultat cat mai precis, trebuie sa fie realizat de un Optometrist Brasov sau un Specialist in oftalmologie. Astfel, specialistul ar putea observa anomalii in vederea dvs.

Un astfel de test este testul sau grila Amsler. Acest test este important pentru diagnosticarea degenerescentei maculare. Aceasta grila consta in linii orizontale si verticale drepte. Un ochi sanatos va percepe grila simetrica si dreapta. Toate liniile vor fi drepte si neintrerupte.

In schimb, un ochi care sufera de degenerescenta maculara va observa curbe, distorsiuni si/sau intreruperi. Daca se intampla acest lucru, atunci pacientul va trebui sa explice specialistului exact un care parte a grilei observa anomaliile.

About optica.brasov

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Este important sa alegeti un Dentist Copii Brasov. Acesta va va pune …

Close