sâmbătă , decembrie 9 2023
Home / Diverse / Epilare Brasov

Epilare Brasov

Ce ar trebui sa stim despre epilare Brasov IPL?

Desi exista inca de la mijlocul anilor 1990, procedura de epilare Brasov IPL abia in ultimul timp a crescut in popularitate. Pentru femeile de toate varstele, dar mai nou si pentru barbati, aceasta este una dintre cele mai eficiente modalitati de a indeparta parul nedorit.

Are si avantajul ca poate fi folosita pe aproape orice zona a corpului. Epilarea IPL este o procedura relativ rapida si usoara, dar exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a va face programare la salon pentru indepartarea parului prin aceasta metoda.

Vom vedea in continuare care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a urma o astfel de procedura.

Ce este si cum functioneaza procedura de epilare Brasov IPL?

Asadar, inainte de a urma o astfel de procedura, trebuie sa stiti ce este si cum functioneaza aceasta. Tratamentul de indepartare a parului IPL utilizeaza energie luminoasa concentrata pentru a viza melanina (sau pigmentul) din foliculul si tija de par.

Lumina este apoi absorbita de melanina si transformata in caldura. Aceasta energie termica descompune structura care sustine parul, daunand si in cele din urma distrugand foliculul si bulbul de par, inhiband cresterea viitoare a parului.

Durata tratamentului va depinde de dimensiunea zonei de tratat. De obicei, puteti intra si iesi din tratamentul de indepartare a parului in decurs de 15 pana la 30 de minute.

Epilare BrasovTimpul de tratament este mai mic pentru zonele mai mici, cum ar fi indepartarea parului de pe fata, si mai lung pentru indepartarea parului pe zonele mai mari ale corpului, cum ar fi picioarele, spatele sau bratele.

Numarul sedintelor de tratament pentru a obtine indepartarea definitiva a parului va depinde cativa factori. Depinde de exemplu de culoarea naturala a parului, grosimea si ciclul de crestere al zonei de tratament.

La ce sa te astepti in timpul primului tau tratament de epilare IPL?

Inceperea procedurii de epilare Brasov IPL va poate pune pe ganduri. Veti dori cu siguranta sa stiti la ce trebuie sa va asteptati de la un astfel de tratament de indepartare a parului.

Majoritatea oamenilor raporteaza ca au experimentat un disconfort minor in timpul sedintelor de epilare IPL. Dar, tot acesti oameni sustin ca au putut sa tolereze fara probleme senzatia usoara de disconfort, care nici nu se compara cu durerea din timpul epilarii cu ceara sau cu zahar.

Ca sa va faceti o idee, este posibil sa simtiti o usoara senzatie de furnicaturi sau intepaturi care ar trebui sa se disipeze rapid dupa ce dispozitivul IPL este mutat in alta zona.

Cat de des ar trebui sa primesc tratamente IPL pentru rezultate optime?

Tratamentele de indepartare a parului IPL sunt o modalitate excelenta de a obtine rezultate de lunga durata fara barbierit sau epilare cu ceara. Dar poate fi greu sa stiti cat de des ar trebui sa faceti tratamente IPL pentru a obtine rezultate optime.

La inceputul tratamentelor, vi se poate recomanda sa faceti un tratament IPL la fiecare 4-6 saptamani. Acest interval permite tratamentului sa-si faca magia si asigura tratarea eficienta a cresterii parului nou.

Cu toate acestea, unii oameni ar putea avea nevoie sa isi ajusteze programul de tratament in functie de rata de crestere a parului. Cei cu par cu crestere foarte rapida pot avea nevoie de tratamente mai frecvent, in timp ce cei cu par cu crestere mai lenta pot fi capabili sa prelungeasca intervalul dintre tratamente. Totusi, acest interval nu ar trebui sa depaseasca o perioada de 6 saptamani.

Ce zone pot fi epilate cu IPL?

Procedura de epilare Brasov IPL are avantajul de a putea fi aplicata in mai multe zone ale corpului. Este o metoda extrem de eficienta si poate viza zone foarte mici, delicate, cu precizie. Aici putem aduce in discutie buza superioara, obrajii, zona bikinilor sau zona axilelor.

Prin epilare Brasov IPL poate fi indepartat parul si din zonele mari ale corpului cum ar fi picioarele, bratele, pieptul sau spatele.

About optica.brasov

Check Also

Angajari Videochat Brasov

Angajari Videochat Brasov

Unde se fac angajari videochat Brasov? Industria videochatului este intr-o continua dezvoltare, iar studiourile fac …

Close